Kom eens langs!

  • Wil je vaker leuke bord- of kaartspellen spelen?
  • Uitgekeken op je eigen spellen en wil je eens iets anders uitproberen?
  • Schitterend spel liggen maar geen medespelers? Of ken je de regels niet?
  • Geen idee welke spellen er zijn maar wel nieuwsgierig?

Kom dan eens langs bij Bordspellen Purmerend!

Iedere speelavond ligt er een mooie selectie spellen gereed om gespeeld te worden. Er is eigenlijk altijd wel iemand die het spel kent en uitleg wil geven. Een avondje zwoegen met de spelregels is dan ook niet nodig. Je kiest zelf bij welk spel je aan wilt schuiven. Dat kan variëren van een kaartspelletje, een partyspel of juist een pittig bordspel.

Jullie spelen zeker alleen Rummikub, Stratego , Monopoly en Mens-erger-je-niet en zo ?

Karuba, maak ruim baan voor je ondekkingsreizigers om de schat te vinden, maar laat ze niet op een dood spoor komen!

Dit zijn veel gespeelde spellen maar er is zoveel meer moois tegenwoordig! Veel leden hebben een grote verzameling spellen thuis en nemen een selectie daarvan mee op maandag voor onze leden. En deze wordt heel regelmatig weer aangevuld met nieuw speelmateriaal!

Natuurlijk kun je ook zelf een spel uit je verzameling meenemen. Graag zelfs! Mocht je het spel nog niet hebben kunnen spelen of blijken de spelregels een waar obstakel te zijn…..er is vast wel iemand die daar even mee wil helpen aanwezig.

Maar ik kom alleen, is dat een probleem?

Die vraag krijgen we regelmatig. Het is altijd wat lastig om ergens alleen binnen te komen. Maar de meeste van de aanwezige spelers zijn ook ooit alleen binnengestapt en herkennen dat gevoel. Kom gewoon langs en je zult merken dat je je snel op je gemak voelt. We hebben altijd iets om over te praten (vooral spellen!) en voor je het weet ben je ook aan het spelen!

Aanmelden

Het is niet perse nodig om je via Facebook van te voren aan te melden, maar het is wel handig. Want  dan houden we een beetje rekening met je komst ! We starten rond 19:00 uur en wachten met spelen tot iedereen die zich aangemeld heeft, ook binnen is.