Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020

Afgelopen maandag een voorschot genomen op kerst en onze eigen kerstfeestje gevierd met eten, drinken en veel bordspellen.

Onze heerlijke snacks die we mee hebben genomen voor deze speciale kerst editie.

Het was gezellig druk en er was genoeg eten en drinken meegenomen voor zeker de dubbele hoeveelheid gasten. De groep was is opgedeeld in 2 groepen de ene groep ging zich verdiepen in de donkere gebieden van de spelers hun gedachten en speelde Dixit. De andere groep ging de race aan met raceauto’s in PitchCar en flikten hun vingers stuk om als eerste over de finish te komen. Daarna moesten de Piraten er aan geloven met veel muiterij en schatgraven in Jolly Roger “the game of piracy & mutiny” om af te sluiten met een andere muiter in fake artist goes to new york. Een van de vele grappige spellen die ik dit jaar heb gespeeld. Een van de tekenaars weet niet wat hij/zij tekenen moet, deze moet raden wat het is. De andere artiesten moeten raden wie de fake artiest is. Erg veel en hard gelachen om de bijzondere afwijkende tekeningen die op tafel kwamen.

De andere groep was na Dixit dieper gedoken in die Crew, een slagenspel die je gezamenlijk moet spelen om te winnen. Eind dit jaar ook in het Nederlands te krijgen bij 999 games. een ander deel van de groep ging aan de slag met Letter Jam. een zeer vermakelijk maar lastig spel met letters. Daarna kwam Point salad op tafel waarin je belachelijk veel punten moet maken met groenten. Daarna kwam Saboteur op tafel, een van de vele spellen die je laat twijfelen wie je vrienden echt zijn. En om het nog erger te maken kwam Diamant op tafel, Hebzucht en lef in één klein kaartspel.

We hebben een heerlijke avond gehad met leuke en vooral vermakelijke spellen. Over een kleine maand gaan we ons 3de jaar in. Hoop dat iedereen er dan gezond bij is.

Fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020.