Nieuwe games

Hallo bordspel fans,

We waren afgelopen oktober in Essen, waar de grootste bordspellenbeurs van de wereld weer is geweest. We hebben veel nieuwe spellen kunnen testen. Weer veel te veel van deze, vaak spiksplinternieuwe spellen, hebben we ook mee terug genomen uit Essen.

Deze kan je vanaf nu bij ons spelen. Wil je dat we iets specifieks meenemen? Vraag het ons, dan kijken we of we hem hebben.

Shadows Amsterdam is een spel waarmee je via kaarten communiceert met je mede spelers om je prive detective naar de juiste plaatsen te loodsen. Maar pas op dat je clue-kaarten niet te moeilijk zijn, anders gaat hij de verkeerde kant op !

Topito is een heel grappig spel waarin je de circusdieren en de dompteur op de juiste manier op de (juiste) pistes moet zetten om zó de (foto-moment) kaarten af te kunnen afleggen. Heb je 7 kaarten goed ? Dan heb je gewonnen.

Luxor is een spel waarbij je door de piramide moet om punten te scoren. Ben jij als eerste in het midden en heb je de sleutel om in de tombe te komen ? En heb je ook nog de hoogste score?  Dan heb je gewonnen !!

 

Bij Railroad rivals moet je door middel van aandelentegels en routes proberen (jouw) aandelen aantrekkelijker te maken. Stadstegels plaats je met de zelfde kanten tegen elkaar zodat je een verbinding maakt. de goederen op deze kaarten gebruik je om punten te scoren. de trajecten die de goederen vervoeren zorgen dat de aandelen van deze omhoog gaan. je kan dus door middel van aandelen en trajecten veel punten scoren.

 

Game of trains is een spel waarbij je je wagonnetjes in de juiste volgorde moet zetten en je tegenstander je gaat tegenwerken.

Ruthless is een deckboulder a’la piraten thema met veel extra pest mogelijkheden..

deze en meer spellen zijn tijdens de maandagavond gewoon beschikbaar om te spelen.

 

tot maandag,
Dagmare en Jeroen